AUKIOLOAJAT

Uusi 40-paikkainen Rion kammari avataan esityspäivinä klo 16. Kammari on avoinna ennen esitystä, väliajalla ja esityksen jälkeen. Kammarilla on oma sisäänkäynti teatterin pääoven vieressä Hallituspuiston puolella. Myös Riosta on kulkuyhteys kammariin teatterisalin baarin vierestä sekä pääoven portaikon yläpäästä.

Teatterisali ravintoloineen avataan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua ellei Ohjelmistokalenterissa ole toisin mainittu.

Valkealinnan Lippukauppa on avoinna ma-pe klo 11-17, la klo 11-15 osoitteessa Isokatu 19, 90100 Oulu. Lippukauppa sijaitsee aivan Teatteri Rion vieressä 50 metrin päässä Rion pääovelta.

Netissä lippuja esityksiin myy Ticketmaster.
www.ticketmaster.fi

IKÄRAJAT

Ikärajamme on 18 vuotta.

SAAPUMINEN TEATTERIIN

Teatterilla ei ole asiakaspysäköintiä joten omalla autolla saapuvien kannattaa varata aikaa eikä jättää tuloa ihan viime hetkeen. Teatterin esitykset alkavat teatterin kellon mukaan ajallaan. Esityksen alkaessa suljemme ovet eikä sisäänpääsyä voida taata ennen kuin väliajalla.

Asiakkaidemme sisäänkäynti teatteriin on Hallituspuiston puolelta.

ETEISPALVELU

Eteispalvelumaksumme on 3,00 €.

ISTUMAPAIKAT

Teatteriravintolassamme on nouseva numeroimaton katsomo. Voitte siis valita mieleisenne paikan vapaasti saapumisjärjestyksessä. Riossa on n. 250 asiakaspaikkaa. Kaikista paikoista on hyvä näkyvyys ja kuuluvuus. Suosittelemme teitä kuitenkin saapumaan paikalle ajoissa saadaksenne mieleisen paikan.

BAARI

Ravintolassamme on A-oikeudet. Ravintolan baari sijaitsee teatterisalin perällä. Halutessanne voitte seurata esitystä myös baarin puolelta. Ravintolamyynti päättyy 3 minuuttia ennen esityksen alkua ja avautuu heti väliajan alkaessa tai esityksen päätyttyä. Esitysten aikana baari on kiinni. Voitte toki nauttia ostamianne juomia esitysten aikana.

RION BUFFET

Huomioithan että buffet laitetaan ainoastaan ennakkotilausten perusteella. Buffet laitetaan jos tulee vähintään 30 ruokailijaa. Varaamme ainoastaan buffetruokailijoille pöytäpaikat. Buffetpöytä on katettuna 1,5 tuntia ennen esityksen alkua.Buffetin ennakkomyynti & tiedustelut:
Berit Leinonen
050 595 1497
berit.leinonen@teatteririo.fi