Näytelmät:
Miehenkäyttöopas
Lisää saikkua, kiitos!
Kaikki äitini, kaikki tyttäreni
Kaikki mieheni
Avioliitto on ikuista

Musiikki:
Olli Soikkeli
Irina & Jesse Kaikuranta
Amy & Bowie - Stardust
Micke Björklöf & Blue Strip
Erja Lyytinen & Friends

Stand Up:
Haustola & Johansson
Muija ja tosimuija
Simola & Kivelä
Simola & Patronen & Kivi
Jukka Lindström - Välikysymys

Muut:
Jukka Puotila Show
Sirpa Rydman ShowAMY & BOWIE - STARDUST

Tribuuttikonsertti

Tähtipölyä leijuu teatterisalissa, kun Marika Krook tulkitsee kahden jumalaisen artistin tuotantoa tribuuttikonsertissa, joka on omistettu Amy Winehousen sekä David Bowien musiikille.

Winehouse ja David, Amy ja Bowie. Kumpikin karismaattinen laulaja hurmasi kuulijat upeilla kappaleilla ja omaperäisyydellä. Bowie äänitti yli 50 vuotta kestäneen uransa aikana 27 studioalbumia, joissa vaihtelevat tyylit ja vaikutteet toivat aina jotain uutta. Ziggy Stardustista Major Tomiin ja Thin White Dukeen, Bowie oli täynnä luovuutta ja sen ilmentymiä loppuun asti.

Henkilökohtaisessa elämässään vaikeuksien kanssa kamppaillut Winehouse sai valmiiksi vain kaksi albumia ennen traagista menehtymistään – mutta jo niillä kahdella hän lunasti paikkansa tähtitaivaalla artistina, jonka omaperäinen saundi ja tumma ääni lumosivat. Ristiriitaisen Amyn kohtalona oli kokea sekä ihmisten ihailu musiikista että tuomio rajusta elämäntyylistä. Back to Blackista Rebel Rebeliin – tässä tribuuttikonsertissa kuullaan huikea kattaus kuolemattomia kappaleita livebändin säestämänä!

Konsertit Riossa:
la 20.10.2018 klo 19

pe 2.11.2018 klo 19
la 3.11.2018 klo 19

Liput:
30,50€ (eläkeläiset, opiskelija, työttömät)
33,50€ (peruslippu)


< Takaisin