AVIOLIITTO ON IKUISTA (Tour de farce)

Avioliitto on ikuista on hillitön farssi mainoskiertueella olevasta kirjailijapariskunnasta. Bestseller-kirjailija Heikki Ilosen ja hänen vaimonsa välit ovat viileähköt, ja rouvan intressit suhteessa liittyvätkin pitkälti miehen kirjasta saataviin myyntituottoihin. Kesken kiertueen pariskunta majoitetaan hotellihuoneeseen, johon on tehty päällekkäisvaraus. Ilosten kanssa samaan hotellihuoneeseen majoitetaan konservatiivinen ja perhearvoja korostava ministeri Kyösti Kataja sekä hänen lööppijulkisuutta tavoitteleva rakastajattarensa. Katastrofi on valmis, kun paikalle osuu vielä skandaaleja kärkkyvä talk show -juontaja.

Lazebnikin ja Dayn nopeatempoisessa komediassa ovet käyvät ja väärinkäsitykset toistuvat. Esityksen rooleissa nähdään useita eri rooleja tekevät Mika ja Tuija Nuojua. Siviilissä he ovat olleet avioliitossa pienen ikuisuuden.

Näyttelijät: Mika Nuojua ja Tuija Nuojua
Käsikirjoitus: Philip LaZebnik ja Kingsley Day
Suomennos: Timo Mikkola
Ohjaus: Mika Nuojua
Tuotanto: Teatteri Rio

Esitykset Riossa:
to 8.11.2018 klo 19:00

Esityksen kesto:
n. 2 tuntia (sisältäen 20 min. väliajan)

Liput:
29,50€ (eläkeläiset, opiskelija, työttömät)
32,50€ (peruslippu)


< Takaisin


Asiakasarvioita näytelmästä:

"Kiva tunnelma, hyvät näyttelijät ja esitys kokonaisuudessaan."

"Loistavat roolisuoritukset! Hyvä kokonaisuus. Suosittelen lämpimästi."

"Taitavasti vedetty Nuojuan pariskunnalta ja hauskuutta riitti."

"Vieläkin ihmettelen, kuinka kaksi henkilöä saa aikaan noin loistavan esityksen. Nautittiin aivan hillittömästi ja toivottiin että hotellihuoneemme olisi hieman rauhallisempi tulevana yönä."

"Alkuminuuteista ihan loppuun nautittavaa katsottavaa. Aivan hykerryttävä. Kyllä on vatsanahkat naurusta kipeänä vieläkin!! Suosittelen!"

"Erittäin hauska esitys, josta ei puuttunut vauhtia ja henkilöitä, vaikka mukana oli vain kaksi näyttelijää."

"Todella positiivinen yllätys. Rio on mahtava paikka ja tunnelma rento ja välitön. Näytelmä oli huippuhyvä. Näitä lisää. Tullaan varmasti uudelleen."

"Oli niin hauska, että meinasin kuolla nauruun. Näin hauskaa ei ole televiossa."
- turkulainen