Näytelmät:
Miehenkäyttöopas
Lisää saikkua, kiitos!
Kaikki mieheni
Korot kattoon!

Musiikki:
Emilia Sisco & Helge Tallqvist Band
Ina Forsman
Erin
Soul Train
Wentus Blues Band
Eini
Céline Dion Tribute

Stand Up:
Sutela & Salminen
Jaska Saariluoma

Muut:
Lailasta LordiinERIN

Ihastuttava Erin saapuu Rioon pääsiäislauantaina akustisella kiertueellaan. Rundilla kuullaan tunnelmallisia versioita hänen kappaleistaan.

Erin oli haaveillut akustisesta kiertueesta pitkään ja rundin idea kirkastui lokakuussa, kun hän esiintyi Elias Kaskisen luotsaamalla Alasti-klubilla Helsingin Kulttuuritalolla. Taltiointi herkältä ja riisutulta keikalta on katsottavissa C More -kanavalla sekä myöhemmin keväällä myös Subilla.

- Rakastan pienimuotoisia esiintymisiä. Niissä saa rakennettua yleisön kanssa ainutlaatuista ja hetkellistä taikaa. Intiimeillä keikoilla tulee kerrottua tarinoita biisien takaa ja joskus yleisöstä joku kertoo omansa. Ihmettelen vain miksi en ole tehnyt tällaista kiertuetta aiemmin, kun lauluni istuvat niin luonnollisesti akustiseen ympäristöön. Vähemmän on enemmän! Haluaisin, että ihmisille jäisi konsertista rentoutunut fiilis ja kotiin lähtiessä heillä olisi pieni hymy naamalla, Erin fiilistelee.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu Erin on yksi maamme suosituimpia ja valovoimaisimpia artisteja, jolla on takanaan vuosikausien menestyksekäs ura. Viime syksynä hän oli etsimässä lupaavia artistinalkuja Nelosella Idols-tuomarina.

Nyt on kuitenkin aika keskittyä täysillä omaan musiikkiin, ja kevään akustisella kiertueella kuullaankin yleisön rakastamia kappaleita kaikilta Erinin kolmelta albumilta. Niistä tuorein Seliseli ilmestyi marraskuussa 2016, ja albumilta muistetaan muun muassa biisit Sydäntä särkee ja Kohta hänen. Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja se on myynyt kolminkertaista platinaa. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Vanha sydän ja On elämä laina. Kolme vuotta sitten ilmestyneeltä Erinin toiselta albumilta, platinaa myyneeltä Sä osaat! -levyltä löytyvät esimerkiksi hittisinglet Ei taida tietää tyttö ja Toiset mimmit.

Konsertti Riossa:
la 31.3.2018 klo 20:00

Liput:
33€ (kaikki liput)


< Takaisin