PUTKIREMONTTI

"Painajainen vai mahdollisuus?"

Tähän kysymykseen vastaa uusi musiikkikomedia, jonka on kirjoittanut mm. Taivaan tulet -tv-sarjan käsikirjoittajana ja lastenkirjoistaan tutuksi tullut Timo Parvela ja säveltänyt Suomen ahkerin ja tunnetuin jazz-muusikko Iiro Rantala.

Olemme jokainen olleet joko henkilökohtaisesti tai kaverin kertomusten kautta lähellä linjasaneerauksen trillerimäisiä käänteitä. Putkiremontti- musiikkikomedia kääntää komediaruuvia kaakkoon ja paljastaa mitä ihmiselle kaiken sen keskellä tapahtuu. Te kyllä tiedätte mistä nyt puhutaan! Suomalainen traditio, putkiremontti, saa rakennukset ja ihmiset järkkymään perustuksiaan myöten. Suosittelemme esitystä kaikille oman kodin ja ihmisyyden kanssa päätöksiä tekeville tai niitä vältteleville. Emme kuitenkaan suosittele näytelmää alle 12-vuotiaille.

Lavalla nähdään urakoitsija Makkosen roolissa Ilkka Merivaara. Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana Paavo Kerosuo. Naapurina, kiukkuisena akkana ja poliisina Lotta Kuusisto. Muusikkona on loistava kitarataituri Jaakko Suonio.

Esitys kestää 2 tuntia väliajan kanssa.

Esitykset
pe 24.5.2019 klo 19
la 25.5.2019 klo 19

Liput:
30,50€ (eläkeläiset, opiskelija, työttömät)
33,50€ (peruslippu)


< Takaisin