Divet Show by Marko Vainio
Olli Soikkeli & Julien Labro Quartet
Saikkua, kiitos!
Stand Up
Miehenkäyttöopas
Lisää saikkua, kiitos!
Ulla Tapaninen: Lava-ammuntaa V Kaikki mieheni
Toinen kerta toden sanoo
Lasilliset Juicea
ShoWhat - The Queens
Avioliitto on ikuista
Jope Ruonansuu
Pete Poskiparta - Mielenmagiaa


RION STAND UP -ILLAT


Syyskuun Stand Up -klubit

Jussi Simola
Vauhtia, vaarallisia tilanteita ja vartaloharhautuksia stand up -komiikan muodossa jo vuodesta 2004. Forssan liepeillä kasvanut, myöhemmin helsinkiläistynyt Jussi huokuu lempeää energiaa sekä lavalla että sen ulkopuolella. Tämä energinen ja taipuisa vilperi saa nopeasti katsojien naamat korviin asti ulottuvaan virnistykseen, kun alkaa kertoa totuuksia realistisesta vinkkelistään jokapäiväisistä asioista. Kyytiä saavat niin hirvet kuin mummotkin.

Riku Sottinen
Koomikko, joka vie energisesti omaan maailmaansa. Lavalla saattaa mopo lähteä keulimaan hyvällä tavalla, kun tämä yksi maamme lahjakkaimmista improavista koomikoista päästää itsensä valloilleen. Leppoisa kalju koomikko, jolla on helvetin pieni rasvaprosentti ja erittäin hauskat jutut. Suositeltava.

Antti Haapala
Vuodesta 2011 stand uppia tehnyt Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopea kuin Antin ajatuksenjuoksu. Elämän karismalla varustettu Antti onkin tuttu näky Suomen stand up -klubeilla, festivaaleilla, sekä yritysten juhlatilaisuuksissa.

Esitykset Riossa:
pe 15.9.2017 klo 18:00
la 16.9.2017 klo 18:00

Liput:
27 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
30 € (peruslippu)

Stand Up -iltojen ikäraja Riossa on 18 vuotta.

< Takaisin


Sutela ja Salminen: Stand Uppia!

Sutela ja Salminen: Stand Uppia –show'ssa hauskuus on taattua, vaikka blondit Krisse Salminen ja Heli Sutela ovatkin lavalla pääasiassa peräjälkeen... Heli ja Krisse hauskuuttavat yleisöä vuorotellen suosikkijutuillaan. Esitys tarjoaa ihania kuteita ja kenkiä, naurua ja syviä tunteita.

Esitys Riossa:
to 5.10.2017 klo 19:00

Liput:
27 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
30 € (peruslippu)

Stand Up -iltojen ikäraja Riossa on 18 vuotta.

< Takaisin


Stand Up: Jacke Björklund & Heikki Vilja

Jacke Björklund
Pitkään komediakentällä vaikuttanut koomikko. Jacken materiaali käsittelee arkisia asioita jotka hän selkeyttää hyvin. Jacke on rohkea ja ottaa yleisön mukaan juttuihinsa. Jackella on loistavasti perusteltuja faktoja siitä mihin ihmisten käytösmallit voi johtaa. Maailmaa nähnyt esiintyjä ei päästä otteestaan ennen kuin hänen esiintymisaikansa on loppunut.

Heikki Vilja
Heikki niitti mainetta jo lapsena ollessaan äidinkielen opettajan mukaan omituisin paimen joulukuvaelmien historiassa. Keikoillaan hän puhuu itselleen tärkeistä asioista, kuten itsestään. Tämä kahden tyttölapsen isä katsoo perhe-elämää hyvinkin rehellisestä, väsyneestä ja ahdistuneesta, mutta onnellisesta vinkkelistä. Perheen lisäksi Heikki tykittää mielipiteensä ihan kaikesta muustakin. Mikä tärkeintä, hän on hauskaa seuraa.

Esitykset Riossa:
pe 27.10.2017 klo 19:00
la 28.10.2017 klo 18:00

Liput:
27 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
30 € (peruslippu)

Stand Up -iltojen ikäraja Riossa on 18 vuotta.

< Takaisin


Stand Up: Ali Jahangiri & Mikko Vaismaa

Ali Jahangiri
Ali tekee komiikkaa muun muassa ennakkoluuloista maahanmuuttajia kohtaan. Jahangiri juonsi Subin keväinä 2012 ja 2013 esittämää tositelevisio-ohjelmaa Viidakon tähtöset. Hän on myös vetänyt Yle Puheessa tammikuussa 2013 alkanutta radio-ohjelmaa Ali ja Husu yhdessä Abdirahim Husseinin kanssa. Kesinä 2013–2015 Jahangirilla on ollut Yle Puheella oma keskusteluohjelma nimeltä Ali Show.

Mikko Vaismaa
Jyväskyläläinen stand up -koomikko Mikko Vaismaa tekee komiikkaa suurella sydämellä. Hän nauttii tehdä esitystä yhdessä yleisönsä kanssa, eikä kukaan lähde pois kylmänä, jos ei sitten kuole nauruun. Yli kymmenen vuoden aikana Mikko on kartuttanut kokemustaan hyvin erilaisten yleisöjen kanssa. Esitys sisältää asiaa asian vierestä ja huumoria Mikon arjesta ja juhlasta. Parasta palautetta koomikolle on, jos yleisö lähtee esityksestä sellaisissa fiiliksissä, että tällä jaksaa seuraavat kaksi viikkoa, eikä haittaa vaikka tunne kantaisi pidemmällekin.

Esitykset Riossa:
la 11.11.2017 klo 18:00

Liput:
27 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
30 € (peruslippu)

Stand Up -iltojen ikäraja Riossa on 18 vuotta.

< Takaisin


Stand Up: Jape Grönroos & Tomi Haustola

Jape Grönroos
No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettiin! Hyvät naiset ja herrat: Jape "who's your daddy" Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin! Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein "isän kädestä"!

Tomi Haustola
Noin viikon uutisten käsikirjoittajanakin tunnettu Tomi on tuttu myös vuoden Nelosen Stand up! -ohjelmasta, 2014 Naurun tasapainon finaalista, snagarijonosta ja kuntosalin saunasta. Jos Tom of Finland panisi Muumimamman paksuksi, heille syntyisi Tomi: hämmentävä puutarhatontun ja seksiobjektin sekoitus, joka on sisältä juuri sitä mitä ulkonäkökin antaa ymmärtää: loputtomasti vekkulimaista lämpöä miehekkään varmalla otteella.

Esitykset Riossa:
ma 4.12.2017 klo 19:00
ti 5.12.2017 klo 19:00

Liput:
27 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
30 € (peruslippu)

Stand Up -iltojen ikäraja Riossa on 18 vuotta.

< Takaisin