alij-136

Ali Jahangiri

Ali Jahangiri on suomalais-iranilainen stand up -koomikko ja juontaja.

Alin stand up -esityksen aikana kukaan ei ole turvassa. Ali tykittää taukoamatta ja energiaa säästelemättä tehden huomioita niin ennakkoluuloista, perheestä ja suhteista kuin vaikkapa ahdasmielisestä ajattelusta. Ali on törkeän pidettävä rääväsuu, jonka esitys varmasti saa sinut nauramaan – ehkä myös ajattelemaan. Ilta tulee olemaan hervoton.

 nähty television puolella. Hän juonsi Subilla keväinä 2012 ja 2013 tositelevisio-ohjelmaa Viidakon tähtöset sekä Yle Puheessa tammikuussa 2013 alkanutta radio-ohjelmaa Ali ja Husu yhdessä Abdirahim Husseinin kanssa. Kesällä 2013 sekä 2014 hän veti Yle Puheella oma keskusteluohjelma Ali Show. Tunnettu hän on myös suositusta Tuntematon Pakolainen -dokumentistaan, jossa hän matkusti pakolaisten mukana Kreikasta Suomeen. Hän puhuukin rasisminvastaisuudesta ja maahanmuuttajuudesta mielellään.

ESITYKSEN KESTO

noin 2 tuntia (sisältäen 20 min. väliajan)

ESITYSAJAT

maaliskuu 26, 2021 19:00
maaliskuu 27, 2021 18:00

LIPUT

26,50 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
29,50 € (peruslippu)

JAA SOMESSA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Teatteri Rion yhteydessä toimii oma lippupisteemme, Valkealinnan Lippukauppa, vaikka toki kaikkia lippujamme voi ostaa netistä. Myymme lippuja muihinkin tapahtumiin ympäri Suomen. Tutustu myös teatteri-infoon.