ABC_1140x540

Appivanhempien ABC – 10 tapaa selvitä!

| Pe 8.5. | La 9.5. |

Kaikki tuntevat heidät. Tai ovat ainakin kuulleet heistä legendaarisia kauhutarinoita. Appivanhemmat! Nuo ihanat, kamalat, kaiken tietävät ja lapsiaan maailmalta suojelevat vävypoikien ja miniöiden kauhut.

Miten appivanhempia lähestytään turvallisesti, saako appiukkoa katsoa silmiin ja minkälaisia kukkia anopille ei MISSÄÄN NIMESSÄ kannata viedä ensitapaamisella? Kaikki nämä ja monta muuta selviytymisen kannalta olennaista tietoa selviää, kun APPIVANHEMPIEN ABC – 10 tapaa selvitä! iskeytyy anopin käsilaukun lailla näköhermoille, keväällä 2019 starttaavalla kiertueella! Tämä itsenäinen jatko-osa hittikomedialle Miehenkäyttöopas antaa kaiken tarvittavan tiedon ja taidon anopeista ja appiukoista – ja sopii kaikille miniästä vävyyn ja anopista naapurin penttiin! Tämän oppitunnin teille tarjoavat Kalle Lambergin ohjauksessa tietenkin Miehenkäyttöoppaasta tutut Jukka Rasila ja Mika Räinä!

Ohjaus: Kalle Lamberg
Rooleissa: Jukka Rasila, Mika Räinä
Tuotanto: Linnateatteri

Kesto n. 2 tuntia ( sisältäen 20 min. väliajan)

ESITYKSEN KESTO

ESITYSAJAT

toukokuu 8, 2020 19:00
toukokuu 9, 2020 18:00

LIPUT

30.50 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
33.50 € (peruslippu)

JAA SOMESSA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Teatteri Rion yhteydessä toimii oma lippupisteemme, Valkealinnan Lippukauppa, vaikka toki kaikkia lippujamme voi ostaa netistä. Myymme lippuja muihinkin tapahtumiin ympäri Suomen. Tutustu myös teatteri-infoon.