edu_1140x540

Edu Kettunen – Kaivo aavikolla

| Pe 18.9. |
Mestarillinen tunnelmakuvien luoja Edu Kettunen julkaisi lokakuun alussa uuden Kaivo aavikolla -nimisen teema-albumin. Taitavana sanankäyttäjänä tunnettu Kettunen on uudella levyllään käsitellyt suomalaiseen sielunmaisemaan vahvasti liittyviä teemoja. Kauniiden ja kaihoisina soivien kappaleiden tekstit liikkuvat yksinäisyyden, itsepäisyyden, itsenäisyyden ja itsekkyyden ympärillä. Teemojen, jotka Kettusen itsensä mukaan linkittyvät vahvasti toisiinsa. Uusi albumi on tuttuun tapaan Kettusen itsensä säveltämä, sanoittama, tuottama ja myös suurimmaksi osaksi soittama. Kaivo aavikolla on syntynyt Kettusen omassa studiossa.

Konserteissa kuullaan uuden albumin kappaleiden lisäksi valikoima kappaleita Kettusen uran varrelta. Biisien tarinoita tehostavat loopit, sekä lavalle projisoitavat videot ja kuvat.

Edu Kettunen – Laulu, kitara, looperi
Mika Kuokkanen – kitarat, laulu
Mira Vähänikkilä – projisoinnit

ESITYKSEN KESTO

ESITYSAJAT

18 syyskuun, 2020 19:00

LIPUT

18 € (kaikki liput)

JAA SOMESSA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Teatteri Rion yhteydessä toimii oma lippupisteemme, Valkealinnan Lippukauppa, vaikka toki kaikkia lippujamme voi ostaa netistä. Myymme lippuja muihinkin tapahtumiin ympäri Suomen. Tutustu myös teatteri-infoon.

SULJE