Teatteri Rio peruu esitykset 16.3.-31.5.2020. 

Teatteri Rio peruu kaikki loppukevään esitykset koronavirusepidemian ehkäisemiseksi. Kaikki näytökset on peruttu toukokuun 2020 loppuun saakka.

Noudatamme hallituksen ohjeistusta ravintoloiden aukiolon rajaamisesta ja pidämme teatteriravintolamme suljettuna 31.5. saakka.

Toivomme asiakkailtamme ymmärrystä ja kärsivällisyyttä haasteellisena aikana. Mikäli asiakkaamme on lunastanut liput  peruttuun esitykseen, tarjoamme mahdollisuuden siirtää teatteri-iltaa myöhemmälle kesään tai syksyyn tai vaihtaa ostetut liput Teatteri Rion ja Meri Oulun kesäteatterin yhteiseen lahjakorttiin. Teatteri Rion käyttämättömien joululahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan kevään 2021 loppuun asti.
Lippujen vaihtoon liittyvissä kysymyksissä vastaamme sähköpostitse osoitteessa info@teatteririo.fi tai puhelimitse numerossa 0505951497.

Pahoittelemme asiasta aiheutuvia muutoksia

Rio tarjoaa viihdettä, kulttuuria ja tekemistä Oulussa

Teatteri Rio tarjoaa sinulle hyväntuulista ja rentoa tekemistä Oulussa. Meillä pidetään hauskaa; ohjelmistomme koostuu Suomen eturivin vierailijoiden monipuolisista komediaesityksistä, musiikki-illoista sekä myös suositusta stand-upista. Oulun keskustassa sijaitseva teatterimme on helposti saavutettavissa niin kävellen, julkisilla kuin omallakin autolla. Tällä sivulla voit tutustua teatteri-infoon ja mikäli sinulla on muita kysymyksiä liittyen esimerkiksi ohjelmistoon, lippuihin, tilavuokraukseen tai muihin asioihin, vastaamme mielellämme!

Aukioloajat ja liput

Teatterisali ravintoloineen avataan 1,5 tuntia ennen esityksen alkua, ellei ohjelmistokalenterissa ole toisin mainittu. Useimmat esitykset alkavat klo 19, mutta tarkista esitysaika aina ohjelmistokalenterista sekä lipustasi!

Valkealinnan Lippukauppa on avoinna ti-pe klo 11–17, la klo 11–15 Rion yhteydessä. Netissä lippuja esityksiin myy Ticketmaster.

Mikäli näytäntö sattuisi peruuntumaan, rahat palautetaan pääsylippua vastaan.

Ikärajat

Ikärajamme on 18 vuotta.

Saapuminen teatteriin

Teatterilla ei ole asiakaspysäköintiä, joten omalla autolla saapuvien kannattaa varata aikaa eikä jättää tuloa ihan viime hetkeen. 900 autopaikan Kivisydän-parkkihallin sisäänkäynti on noin 50 metrin päässä, bussit pysähtyvät 100 metrin päähän teatterista ja rautatieasemalle on vain 300 metrin matka.

Teatterin esitykset alkavat teatterin kellon mukaan ajallaan. Esityksen alkaessa suljemme ovet, eikä sisäänpääsyä voida taata ennen kuin väliajalla.

Asiakkaiden sisäänkäynti teatteriin tapahtuu Snellmanin puiston puolelta, Laanaojan varrelta.

Eteispalvelu

Eteispalvelumaksumme on 3,00 €. Narikkaan voit jättää päällysvaatteet, sateenvarjon ja esimerkiksi isomman laukun, jos et sitä tarvitse.

Istumapaikat

Teatteriravintolassamme on nouseva numeroimaton katsomo. Voit siis valita mieleisesi paikan vapaasti saapumisjärjestyksessä. Riossa on n. 250 asiakaspaikkaa. Kaikista paikoista on hyvä näkyvyys ja kuuluvuus. Suosittelemme ajoissa paikalle, jotta saat mieleisesi paikan.​

Baari ja ravintolapalvelut

Ravintolan baaritiski sijaitsee teatterisalin perällä. Halutessasi voit seurata esitystä myös baarin puolelta. Näytelmien aikana baari on kiinni, mutta voit toki nauttia ostamiasi juomia esitysten aikana. Lisää ravintolapalveluistamme voit lukea Ravintola-sivulta!