Ryhmäkuva Nostalkia jengi

Nostalkia – Lekentojen lauluja

Nyt son Pohjosen enerkijjaa täynnä oleva show valhmiina Ouhluun.

Kranniteatteri on esittänyt Nostalkia-musiikkiteatteria kesällä Torniossa ja nyt syksyllä myös Ylitorniolla. Esitykset on menheet villin hyvin ja menoa ja mukavaa meininkiä on riittäny.

Pituus on n. 50 min, sitten on väliaika ja toinen osa n. 40min.

Kranniteatterin tämän kesän esitys vie sinut nostalkiseen musiikkimaailmaan. Luvassa on siis paljon nostalkista musiikkia ja laulujen kanssa käsikädessä etenevä tarina baari-miljöössä.

Rakkaushan se on se pääasia tässäkin esityksessä. Ja vieläpä vaikea rakkaus, koska sen on moni kohdannut, niin samaistumispintaa varmasti löytyy.

Nostalkinen musiikki jättää pysyviä muistoja sydämiin ja nostaa tunteet pintaan, kun kappaleen kuulee uudestaan. Näitä suuria tunteita herättäviä kappaleita Angeria on esitykseen sijoittanut yli neljäkymmentä. Eli musiikkiteatterin nimi Nostalkia – Lekentojen lauluja onkin erittäin osuva runsaan ja nostalkisen musiikkitarjonnan vuoksi.

Tarinassa päähenkilö Olli palaa aina samaan karaokebaariin, jossa livepianisti soittaa kappaleet. Ja onhan siellä töissä myös ihana Ella, joka vetää Ollia baariin, mutta tätä Olli ei kuitenkaan oikein kelleen myönnä.

Baarissa käy myös muita kulkijoita ja kävijöillä on omat taakat ja tarinat kerrottavanaan. Yksi valovoimaisimmista kävijöistä on Angerian roolihahmo, kälätyksestä tutuksi tullut Kälkkä! Ko Kälkkä käväsee lavalla, niin siinä on vauhtia, se on varma.

Kranniteatteri on tällä porukalla tehnyt esityksiä jo vuosia. Paikallisin voimin koko projekti toteutetaan ja onhan se mahtavaa luoda ”meän ommaa kulttuuria täällä Pohjosessa”, sanoo Angeria.

Tänä vuonna Kranniteatterin esityksessä nähdään Kemin Kuningas Jon Sebastian Säkkinen, tangokisoihin pyrkivä Tuomas Heinikoski, laulunopettajaksi Oulussa opiskeleva Eveliina Halme, virtuoosimainen pianisti Harry Wuite, tiedottaja Johanna Mattila sekä ohjaaja/käsikirjoittaja Anne Angeria.

Esityksessä kuuluu meän asuinseutu ja se onki mie-sanoilla ja pitkälti murteella puhuttua. Se on varmasti kiva erilaisuus oululaisille!

ESITYKSEN KESTO

noin 2.5 tuntia (sisältäen 20 min. väliajan)

ESITYSAJAT

lokakuu 22, 2020 19:00

LIPUT

26 € (kaikki liput)

JAA SOMESSA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Teatteri Rion yhteydessä toimii oma lippupisteemme, Valkealinnan Lippukauppa, vaikka toki kaikkia lippujamme voi ostaa netistä. Myymme lippuja muihinkin tapahtumiin ympäri Suomen. Tutustu myös teatteri-infoon.