seimiyî_1140x540

Seimiyö – Johanna ja Mikko Iivanainen, Maria Kalaniemi ja Timo Alakotila 15.12.

SEIMIYÖ
JOHANNA JA MIKKO IIVANAINEN, MARIA KALANIEMI JA TIMO ALAKOTILA
Yleisön rakastama konsertti välittää joulurauhaa kahden huippuduon tulkitsemana. Konserttiohjelmistossa kuullaan rakkaita joulusävelmiä, jotka ovat saaneet uusia, raikkaita vivahteita muusikoiden omista sovituksista. Sävelmissä on sävyjä niin jazz – kuin kansanmusiikistakin. Lauluja tulkitsee heleän kaunisääninen Johanna Iivanainen yhdessä harmonikkataiteilija Maria Kalaniemen, kitaristi Mikko Iivanaisen ja pianisti Timo Alakotilan kanssa.

”Nyt liikutaankin uusien ja vanhojen joululaulujen rajapinnalla. Aistikkaasti sovitettuna ja sävykkäina. Kansainvälisyys, kansanmusiikkimaisuus, kamarimusiikillisuus ja pikku ripauksina jazzillisuuskin hitsautuvat makoisasti yhteen. – Omalla tavallaan väkevä kokonaisuus saa seimiyössä pimeässä olevat kuusetkin näyttämään enkeleiltä. Ja enkeleitä, joulun tarinaa ja jo alakoulussa laulettuja vanhoja traditioita tarjoillaan aistikkaina sovituksina ja hienon melodisina toteutuksina.” – Jazzrytmit

ESITYKSEN KESTO

ESITYSAJAT

joulukuu 15, 2019 18:00

LIPUT

30,50 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
33,50 € (peruslippu)

JAA SOMESSA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Teatteri Rion yhteydessä toimii oma lippupisteemme, Valkealinnan Lippukauppa, vaikka toki kaikkia lippujamme voi ostaa netistä. Myymme lippuja muihinkin tapahtumiin ympäri Suomen. Tutustu myös teatteri-infoon.

SULJE