taikuri-jouni-pakanen-1240

Joni Pakanen – Entertainment

Joni Pakanen on ammattiviihdyttäjä, jonka show´t ovatkokonaisvaltaisia elämyksiä. Hämmästyttävää taikuutta, teatteria ja komiikkaa.
”Taikuus on hauskaa ja hämmästyttävää viihdettä, joka jättää ihmeellisen kuplivan olon.”
Pakanen on luonut uransa esiintymisen ympärille, sillä taikuus onainut työ jota hän on koskaan tehnyt. Yli 20 vuotta esiintymistä yritystilaisuuksissa, teattereissa, suurilla areenoilla Suomessa ja ulkomailla on tehnyt miehestä taitavan ammattiviihdyttäjän. Vuonna 2015 hän kadotti Haloo Helsinki -yhtyeen loppuunmyydyllä Hartwallarenalla, vuonna 2016 Pakanen kiersi Suomen teattereita Harhautus-sooloesityksellään ja vuonna 2017 hän esiintyi Presidenteille Kazakstanin maailman näyttelyssä.

Tule katsomaan mitä tapahtuu, kun taikuus ja komiikka valtaavat teatteri Rion näyttämön. Valmistaudu hämmästymään, nauramaan javiihtymään, sillä lavalle nousee Vuoden taikuri 2018, Vuoden Esiintyjä2019, Taikuri Joni Pakanen.

”This is Entertainment!”

ESITYKSEN KESTO

noin 2 tuntia (sisältäen 20 min. väliajan)

ESITYSAJAT

LIPUT

31 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät)
34 € (peruslippu)

JAA SOMESSA

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Teatteri Rion yhteydessä toimii oma lippupisteemme, Valkealinnan Lippukauppa, vaikka toki kaikkia lippujamme voi ostaa netistä. Myymme lippuja muihinkin tapahtumiin ympäri Suomen. Tutustu myös teatteri-infoon.