Varaa persoonalliset kokous- tai juhlatilat Oulun keskustasta

Mikset järjestäisi kokousta tai juhlia teatterissa? Meillä on tarjota ainutlaatuisen tunnelmallinen ja viihtyisä miljöö tilaisuudelle kuin tilaisuudelle. Rio on perustettu jo vuonna 1955; se palveli oululaisia elokuvateatteri Kino Riona vuoteen 2007 asti, kunnes meistä tuli teatteriravintola. Tiloja on tietysti entisöity, mutta kaunista vanhaa kunnioittaen ja säilyttäen. Esimerkiksi sisäänkäynti ja portaikko ovat alkuperäisessä asussaan. Teatteri Riosta voitkin vuokrata kaupungin takuulla persoonallisimmat kokous- ja juhlatilat Oulun keskustan välittömästä läheisyydestä. Ota yhteyttä ja kerro, minkälaista tilaisuutta olet järjestämässä – autamme mielellämme suunnittelussa niin tilojen kuin tarjoilujenkin suhteen! Tutustu myös teatteri-infoon.

Täyden palvelun kokous- ja juhlapaikka

Teatteri Rio sijaitsee Oulun ydinkeskustassa hotellien läheisyydessä. Myös ulkopaikkakunnilta tulevat seurueet pääsevät meille helposti, sillä sijaintimme on erinomainen. Tilassa on teatteritason tekniset valmiudet. Meillä sinun ei tarvitse huolehtia tekniikasta, sillä talon tekninen henkilökunta hoitaa tekniikan puolestasi!

Rion tilavuokraan sisältyy:

  • juhlatila 250 hengelle
  • HD-videoprojektori 1920×1200, moottoroitu valkokangas 16:10 tai 16:9
  • tekninen henkilö
  • teatteritason ääni- ja valotekniikka
  • laadukas PA, langattomat kapulamikit, headsetit jne.
  • tilassa baari käytettävissä sopimuksen mukaan

Kysy lisää tai pyydä tarjous ­– voimme räätälöidä tapahtumaasi parhaiten sopivan kokonaisuuden.

Yhdistä hyöty ja huvi! Järjestä kokous, illallinen & teatteri-ilta

Monipuolisten palveluidemme ansiosta olemme erinomainen vaihtoehto yritysten tyky-päiviä, pikkujoulujen viettoa tai muita yritystapahtumia ja -juhlia varten. Saman katon alta hoituvat niin tilat, tarjoilut kuin ohjelmakin – helppoa, tehokasta ja takuulla viihdyttävää niin yrityksen omalle väelle kuin vieraillekin. Viihtyisä teatterimiljöö on mieleenpainuva näyttämö tilaisuudelle kuin tilaisuudelle. Kysy lisää  – autamme mielellämme suunnittelussa!